Warmte terug winnen uit het koelproces en een "Free Cooling" modus maken onze oplossingen interessant

Technische- of serverruimte

Betrouwbare, energiezuinige en flexibele koeloplossingen die voldoen aan de eisen en wensen van o.a. grote als kleine ICT-, telecom-,  serverruimtes, datacentra en laboratoria en dat 24/7, 365 dagen per jaar. Mocht er onverwacht uitval optreden, dan neemt een betrouwbaar backup systeem het automatisch over en kan er direct een storingsmelding worden verstuurd.

Constante koeling

Uw ICT-, telecom- en serverinfrastructuur moet 24/7, 365 dagen per jaar werken. Dit zorgt voor een toename van de warmte die wordt gegenereerd in de diverse telecom- en serverruimtes. Uw systemen vereisen daarom een betrouwbare, efficiënte, flexibele en continue klimaatbeheersing. De koeloplossingen welke wij adviseren zijn speciaal ontworpen voor een maximale inzetbaarheid, onder verschillende omstandigheden, met temperaturen van -15°C tot 50°C, voor het garanderen van een maximale looptijd en het beste rendement op uw investering.

Maximale inzetbaarheid/functierotatie

  • Mocht er onverwacht uitval optreden (2a), dan neemt een betrouwbaar back-upsysteem (2b) de werking direct over. Dit gebeurt automatisch en er wordt direct een storingsmelding verstuurd. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uitval van uw systeem.
  • De geavanceerde mogelijkheden van het Sky Air-systeem zorgt onder andere voor functierotatie. Na een (vooraf) ingestelde tijdsperiode wordt de functie van actieve unit 1a omgezet naar backup unit en wordt de functie van de backup unit 1b de actieve unit. Deze functie maximaliseert de levensduur van het systeem en verhoogd het rendement van uw investering. 

Tik op afbeelding om voorbeeld te zien, tik op deze tekst om standaard afbeelding te zien.

Warmte terugwinning

De unieke interventietechnologie hergebruikt de warmte die tijdens het koelen van de technische ruimte wordt gegenereerd om comfortverwarming of tapwater te leveren voor iedere toepassing in het gebouw.

Advies gesprek aanvragen

Om een gesprek zo effectief mogelijk te maken, willen wij ons goed voorbereiden. (tenslotte is een goede voorbereiding het halve werk) Wij verzoeken u vriendelijk het formulier zo compleet mogelijk in te vullen en aan te geven of u een bezoek aan onze Experience room wilt brengen of dat u een bezoek op locatie wenst

Naar intake formulier