Service & installatie

Bij Climate4U staat service hoog in het vaandel, servicewerkzaamheden worden dan ook altijd door eigen personeel uitgevoerd. Onze klanten hebben dus één aanspreekpunt wat misverstanden voorkomt. Climate4U geeft, op de door ons geplaatste systemen, 5 jaar volledige garantie op de onderdelen (in combinatie met onderhoudscontract).

Ons team

Onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd door ons eigen team. Onze mensen zijn hiervoor opgeleid en volgen allen de cursussen die de fabrikanten organiseren. Op deze manier zijn wij altijd up-to-date over de technische situatie van uw installatie. Vraag naar onze gunstige tarieven voor het (wettelijk verplicht) onderhoud van uw installatie. Ook voor gevoelige installaties zoals serverruimten en patchkasten, kunt u een beroep doen op onze servicedienst.

Storingen melden

Het is uiteraard vervelend, maar het kan altijd gebeuren: uw installatie valt in storing. 

Via een van onderstaande formulieren kunt u 24 uur per dag de storing melden. Voor een agrarische installatie is dat een afwijkend formulier. U kunt de rode knop gebruiken indien het een storing betreft aan een agrarische installatie. Uw wordt dan automatisch doorgelinkt naar de website van KMB4U. Voor alle andere installaties gebruikt u de groene knop. Voordat u een melding plaatst verzoeken wij u eerst te controleren of de zekeringen van uw elektrische installatie niet zijn doorgeslagen. Dit kan u kosten besparen op o.a. de voorrijdkosten. Om snel en doeltreffend op uw melding te kunnen reageren, verzoeken wij u zoveel mogelijk informatie in te vullen.

Indien storingen na 17:00 uur worden ingediend, worden deze de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen door de afdeling planning, op volgorde van binnenkomst.

Voordat u een melding plaatst verzoeken wij u eerst te controleren of de zekeringen van uw elektrische installatie niet zijn doorgeslagen. Dit kan u kosten besparen. Om snel en doeltreffend op uw melding te kunnen reageren, verzoeken wij u zoveel mogelijk informatie in te vullen.

Indien storingen na 17:00 uur worden ingediend, worden deze de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen.