Storing melden

Het is uiteraard vervelend, maar het kan altijd gebeuren: uw installatie valt in storing. 

Via een van onderstaande formulieren kunt u 24 uur per dag de storing melden. Voor een agrarische installatie is dat een afwijkend formulier. U kunt de rode knop gebruiken indien het een storing betreft aan een agrarische installatie. Uw wordt dan automatisch doorgelinkt naar de website van KMB4U. Voor alle andere installaties gebruikt u de groene knop. Voordat u een melding plaatst verzoeken wij u eerst te controleren of de zekeringen van uw elektrische installatie niet zijn doorgeslagen. Dit kan u kosten besparen op o.a. de voorrijdkosten. Om snel en doeltreffend op uw melding te kunnen reageren, verzoeken wij u zoveel mogelijk informatie in te vullen.

Indien storingen na 17:00 uur worden ingediend, worden deze de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen door de afdeling planning, op volgorde van binnenkomst.

Voordat u een melding plaatst verzoeken wij u eerst te controleren of de zekeringen van uw elektrische installatie niet zijn doorgeslagen. Dit kan u kosten besparen. Om snel en doeltreffend op uw melding te kunnen reageren, verzoeken wij u zoveel mogelijk informatie in te vullen.

Indien storingen na 17:00 uur worden ingediend, worden deze de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen.

Reparatie

De website is nog niet helemaal voltooid. Binnenkort kunt u hier informatie vinden over de reparatiemogelijkheden van uw installatie en/of onderdelen van uw installatie.

Tot die tijd, kunt u uiteraard telefonisch contact opnemen of uw vraag per mail aan ons te stellen.