Door de extreme drukte die wij momenteel ervaren en door leveringsproblemen vanuit de leveranciers zijn wij genoodzaakt om de adviesgesprekken voorlopig on hold te zetten. Tot nader bericht geen opnames voor nieuwe installaties kunnen aannemen/inplannen. 

Ben of ken je een een (Senior) Service & Onderhoud monteur of een (Senior) Montage & Installatie monteur, kijk eens bij onze vacatures. Wij hebben werk voor je, hem of haar! 

 

Ons advies als het over koelen of verwarmen gaat

Advies op maat of het nu over verwarmen of koelen gaat, airco of warmtepompen, laten installeren of zelf installeren, onze oplossingen worden afgestemd op uw eisen en wensen. Tevens wordt er rekening gehouden met de bouwkundige mogelijkheden van het type gebouw en toepassing conform de wet- en regelgeving. 

 

Experience room

Op ons hoofdkantoor in Valkenswaard beschikken wij over een Experience room. Indien u geïnteresseerd bent, kunt u een afspraak maken om diverse modellen te komen bekijken. Ook zult u ervaren hoe stil onze airco- en warmtepompinstallaties werken. Onder het genot van een kopje koffie leggen wij u graag alle mogelijkheden uit.

 

Airconditioning of Warmtepomp?

Onze medewerkers kunnen u tevens adviseren op het gebied van airconditioning- en/of warmtepompoplossingen. Onze systemen zijn flexibel van opbouw waardoor we voor elke situatie een oplossing bieden. Kledingwinkels hebben bijvoorbeeld andere eisen dan een restaurant en deze hebben weer andere voorwaarden dan woningen of bedrijfsgebouwen. 

 

Airconditioning installaties:

  • Kunnen verwarmen en koelen
  • Verbruiken weinig energie in vergelijking met reguliere verwarming
  • Kunnen de verwarmingssystemen die u al heeft, compleet vervangen

Een gepaste oplossing

Climate4U helpt u met het vinden van een gepaste oplossing voor uw vraagstuk, waarbij wij rekening houden met uw eisen en wensen welke wij vooraf duidelijk in beeld brengen. Hierdoor kunnen wij de oplossing samenstellen die perfect bij u en de situatie past. Omdat onze systemen van hoge kwaliteit zij, is de verkoelende of verwarmende werking optimaal gegarandeerd in de ruimte waar de unit wordt geplaatst.

Nadat u een keuze heeft gemaakt, kunnen wij deze ook voor u plaatsen en installeren. Doordat Climate4U een eigen verkooporganisatie, montagedienst, servicedienst en projectbegeleiding heeft kunnen wij u één totaalpakket bieden. 

Adviesgesprek op maat

Om een gesprek zo effectief mogelijk te maken, willen wij ons goed voorbereiden. (tenslotte is een goede voorbereiding het halve werk) Wij verzoeken u vriendelijk het formulier zo compleet mogelijk in te vullen en aan te geven of u een bezoek aan onze Experience room wilt brengen of dat u een bezoek op locatie wenst.

Kies hieronder het type gebouw waarvoor u advies wenst

Bedrijven, kantoren en industrie

Naar intake formulier

Retail &
winkel-omgevingen

Naar intake formulier

Hotel &
restaurant

Naar intake formulier

Technische- &
serverruimte

Naar intake formulier

Alleen voor plaatsingen na
1-09-2020.